0
Olimpijske igre Pariz 2024
Nemacka Japan OI

FOTO: X/@FIBA

PRVACI SVETA NEUMOLJIVI: Nemci rutinski protiv Japana za prvu pobedu!

Objavljeno: 27.07.24 u 15:45

Bitna pobeda na startu takmičenja za Nemce

Košarkaška reprezentacija Nemačke nastavila je sjajan niz i na Olimpijadi. U svom prvom nastupu, Nemci su lako savladali Japan sa rezultatom 97:77, iako su se suparnici pokazali kao relativno slabašna prepreka.

Petorica igrača iz nemačkog tima postigli su dvocifrene rezultate, što je doprinosilo rutinskoj pobedi. Novi član Partizana, Ajzak Bonga, bio je jedan od istaknutih pojedinaca. Na parketu je proveo nešto manje od 20 minuta, tokom kojih je postigao 11 poena, prikupio šest skokova i zabeležio jednu asistenciju, uz samo dva promašaja iz igre.

Međutim, najviše pažnje privukao je NBA zvezda Franc Vagner, koji je briljirao sa 22 poena. Njegov brat Moric Vagner je dodao 15 poena, dok je Danijel Tajs doprineo sa 18 poena i sedam skokova. Takođe, Denis Šruder je imao dvocifren učinak sa 13 poena i 12 asistencija, čime je dodatno osnažio nemčku predstavu na terenu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter