0
Olimpijske igre Pariz 2024
vučić

FOTO: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

VUČIĆ POZDRAVIO SRPSKE SPORTISTE U PARIZU: „Oni su inspiracija za mlade, Srbija je uz vas!“ (VIDEO)

Objavljeno: 26.07.24 u 22:32

Predsednik Srbije prisustvuje otvaranju Olimpijskih igara u Parizu

Pred nama su nove Olimpijske igre, koje će se održati u Parizu od 26. jula do 11. avgusta, a Srbija će imati mnogo razloga za optimizam.

Ukupno će 113 takmičara predstavljati našu zemlju. Naši sportisti će se takmičiti u 15 različitih sportova.

Ceremonija otvaranja počela je pre oko dva sata i konačno smo dočekali predstavljanje naših sportista. Zastavu naših sportista nosili su Maja Ognjenović i Dušan Mandić.

DAME I GOSPODO, OVO JE SRBIJA: Pogledajte spektakularno predstavljanje naših sportista na OI u Parizu! (FOTO+VIDEO)

Predsednik Srbije prisustvuje otvaranju Olimpijskih igara u Parizu i oglasio se nakon predstavljanja srpskih sportista.

Izuzetan je osećaj videti naše sportiste i srpsku zastavu kako se ponosno vijori na otvaranju najprestižnijeg sportskog događaja @paris2024. Ovo je trenutak kada se naša zemlja, kroz sport, predstavlja svetu u najboljem svetlu i ispisuje još jedno poglavlje u našoj velikoj sportskoj istoriji.

Dok naši sportisti prolaze Parizom, oni su i inspiracija za mlade širom Srbije da veruju u svoje snove, ali i podsetnik da smo mi, kao narod, sposobni da uz trud i rad dostignemo najviše ciljeve.

Zato, pokažite svetu šta znači biti sportista iz Srbije – ne samo kroz svoje rezultate, već i kroz svoj karakter i sportsko ponašanje. Cela Srbija je uz vas, ponosna na sve što ste do sada postigli i verujući u vaše nove uspehe – napisao je Vučić.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter