1
Fudbal
fudbalska reprezentacija Srbije

Team of Serbia pose for a photo prior to the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic/DeFodi Images)Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PRVAK EVROPE STIŽE U SRBIJU: FSS objavio važnu informaciju pred okršaj Orlova i Španije u Ligi nacija!

Objavljeno: 26.07.24 u 13:58

Srbija pred sobom ima ozbiljan izazov

Reprezentacija Srbije, zahvaljujući uspešnim rezultatima u prethodnom ciklusu Lige nacija, obezbedila je plasman u elitnu diviziju ovog prestižnog takmičenja. Srbija će se takmičiti u grupi A4, gde će se suočiti sa nekim od najjačih evropskih timova: Španijom, Švajcarskom i Danskom.

Prvi meč u novom ciklusu Srbija će odigrati 5. septembra na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu, gde će ugostiti aktuelnog evropskog prvaka, Španiju. Ovaj duel predstavlja veliki izazov za našu selekciju, ali i priliku da se pokaže u najboljem svetlu protiv jednog od favorita takmičenja.

Fudbalski savez Srbije (FSS) najavio je da će prodaja ulaznica za ovaj uzbudljivi susret početi 29. jula. Na zvaničnom sajtu FSS-a navijači će moći da pronađu detaljnije informacije o cenama ulaznica, kao i uputstva za njihovu kupovinu.

Očekuje se da će atmosfera na stadionu biti vatrena, jer će srpski navijači biti velika podrška svojoj reprezentaciji u borbi protiv jednog od najtežih protivnika. Pored sportskog značaja, ovaj meč predstavlja i priliku za dalju afirmaciju fudbala u Srbiji i jačanje pozicije naše reprezentacije na međunarodnoj sceni.

Navijači Srbije s nestrpljenjem iščekuju početak Lige nacija i nadaju se da će njihova reprezentacija nastaviti sa dobrim igrama i rezultatima u elitnoj diviziji.

0
0
1 Komentara
  1. Baš da vidim ko će im doći. Moraće da, po oprobanom receptu, dovedu one koje vucaraju po izborima. Narodu je pun q..c nesposobnih, pokvarnih diletanata iz FSS koji imaju samo jedan cilj – krasti dok su na poziciji da im se može.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter