2
Evroliga
KK Partizan

Players of Partizan (left to right): Frank Kaminsky, Mateusz Ponitka, Tristan Vukcevic, Kevin Punter, Balsa Koprivica, Ognjen Jaramaz, Jaleen Smith, PJ Dozier, Danilo Andjusic and James Nunnaly at ABA league round 15 match between kk Partizan and kk Krka, played at Stark Arena, 06.01.2024, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN IMA NOVOG PLEJA: Grobari mogu da odahnu nakon jednog turbulentnog dana! (FOTO)

Objavljeno: 26.07.24 u 08:14

Partizan je uspeo da reši važnu poziciju u timu

Partizan je potvrdio dolazak Karlika Džonsa, reprezentativca Južnog Sudana, koji će naredne sezone zauzeti poziciju plejmejkera. Nakon brojnih spekulacija i interesovanja nekoliko NBA klubova, Džons je odlučio da svoju karijeru nastavi u Beogradu, čime će dodatno pojačati tim crno-belih.

Prethodnih dana vođene su intenzivne polemike o tome da li će Džons otići u NBA ligu ili se pridružiti Partizanu. Interesovanje američkih klubova nije rezultiralo dogovorom, a prema propisima, NBA timovi su imali rok do četvrtka, 25. jula, do ponoći da potpišu ovog igrača. Po isteku roka, predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, indirektno je potvrdio da će Džons obući crno-beli dres.

Ubrzo nakon toga, Džons je potvrdio svoju odluku putem Instagram profila, gde je objavio poruku sa crnom i belom bojom, čime je dodatno naglasio svoj dolazak u Partizan.

karlik dzons 830x0
FOTO: Printscreen/Instagram

Karlik Džons je poznat po svojoj brzini, viziji na terenu i sposobnosti da kreira šanse za svoje saigrače, što će biti od velike važnosti za Partizan u predstojećoj sezoni. Njegovo iskustvo iz reprezentacije Južnog Sudana, kao i igrački potencijal, čine ga idealnim pojačanjem za tim koji teži vrhunskim rezultatima.

Dolazak Džonsa u Partizan donosi novu energiju i uzbuđenje među navijačima kluba, koji s nestrpljenjem iščekuju početak nove sezone. Crno-beli imaju ambiciju da se bore za titule u domaćim i međunarodnim takmičenjima, a Džonsova uloga u timu biće ključna u ostvarivanju tih ciljeva.

38
2
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter