0
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković

FOTO: Printscreen/X

OVAKO GOVORI VELIKI ŠAMPION I ČOVEK: Novakove reči o Nadalu odzvanjaju Parizom pred Olimpijske igre! (VIDEO)

Objavljeno: 26.07.24 u 10:28

Novak će u prestonici Francuske pokušati da se dokopa zlata

Novak Đoković je u četvrtak na konferenciji za medije srpskog olimpijskog tima najavio da bi njegov mogući susret sa Rafaelom Nadalom u drugom kolu Olimpijskih igara u Parizu mogao biti izuzetno uzbudljiv. Đoković i Nadal mogli bi se susresti ako obojica prođu prva kola svojih mečeva. Đoković je izrazio uzbuđenje zbog potencijalnog okvira protiv Nadala, ističući da bi to mogao biti pravi spektakl.

U međuvremenu, Đoković je sa suprugom Jelenom prisustvovao gala večeri u organizaciji Fondacije „Luj Viton“, gde je izrazio oduševljenje prilikom i događajem.

Divno je biti ovde, prvi mi je put i impresioniran sam. Velika je privilegija biti deo ovakvog događaja, sa lepim i elegantnim ljudima – rekao je Novak, a zatim se osvrnuo na mogući duels a Nadalom:

Očigledno je da nije igrao puno i njegov renkig je pao. Tako da je uvek mogućnost da se sretnem s njim u nekim ranim rundama. Idemo, to će definitivno biti spektakl, kao u stara dobra vremena. Nadam se da ćemo se sresti u tom 2. kolu jer će to biti poslednji ples za obojicu. Svako poštovanje za Rafu. Jeste imao problema sa povredama, ali je i dalje kralj šljake. Ono što je on uradio na terenima Rolan Garosa je neprocenjivo, jedva čekam da zajednom sa njim izađem na teren.

U prvom kolu Olimpijskih igara, Novak Đoković će se suočiti s Australijancem Metom Ebdenom, dok će Nadal igrati protiv Mađara Martona Fučoviča.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter