2
Evroliga
KK Partizan

from left Ioannis Papapetrou James Nunnally Djordjije Jovanovic Balsa Koprivica Uros Trifunovic Tristan Vukcevic Kevin Punter Danilo Andjusic KK Partizan v SC Derby during the Aba League Season 2022-2023 match at Stark Arena on October 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NOVI ODLAZAK IZ HUMSKE: Partizan se oprostio od još jednog igrača! (FOTO)

Objavljeno: 26.07.24 u 10:59

Partizan je odlučio da na njega više neće računati

KK Partizan objavio je na društvenim mrežama da je Uroš Trifunović napustio klub nakon šest sezona provedenih u crno-belom dresu. Trifunović, koji je stigao u Partizan 2018. kao juniorski prvak Evrope, postao je važan član tima i standardni prvotimac. Klub se od njega oprostio putem Instagram-a, izražavajući zahvalnost za njegov doprinos i željeći mu mnogo uspeha u nastavku karijere.

Odlazak Trifunovića dolazi u vreme kada Partizan sprovodi potpunu rekonstrukciju tima, nakon što je prethodno potvrđen transfer Alekse Avramovića u CSKA iz Moskve.

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, potvrdio je dolazak košarkaša Karlika Džonsa u Beograd, što označava još jedan korak u rekonstrukciji tima.

KK Partizan se zahvaljuje Urošu Trifunoviću na šest godina vernosti i uspeha, ističući da će uvek ostati deo crno-bele porodice.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

3
0
2 Komentara
  1. Gospodo iz mog kluba pretvarate li Partizan u ,,legiju stranaca,,koji igraju samo zbog para!Okrenite se ,,stvaranju,,naseg tima,ili ce publika(navijaci)reci svoje sto Vam se nece svideti.Reci koje govore da je neko drugi ,,kriv,,ne piju vodu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter