0
Domaći fudbal

Marakana, stadion Crvena Zvezda, Red Star Stadium 26.4.2014. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT). © 2014 Pedja Milosavljevic / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com

MILSON NIJE JEDINI: Čovek koji se proslavio na Evropskom prvenstvu stiže u Beograd da potpiše za Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 26.07.24 u 13:43

Zvezda nastavlja sa ozbiljnim akvizicijama ovog leta

Slovenački fudbaler Timi Maks Elšnik uskoro bi mogao postati novi igrač Crvene zvezde, jer je stigao u Beograd kako bi obavio lekarske preglede pre potpisivanja ugovora. Ovaj transfer dolazi nakon što je Elšnik impresionirao svojim nastupima na Evropskom prvenstvu, gde je u dresu Slovenije pokazao izvanredne veštine, uprkos eliminaciji tima u osmini finala od Portugala posle penala.

Elšnik, koji je privukao pažnju svojim nastupima na međunarodnoj sceni, bio je na radaru nekoliko evropskih klubova. Pored Crvene zvezde, interesovanje su pokazali Hajduk, Dinamo, italijanski drugoligaš Piza, i engleski Hal siti. Međutim, čini se da je Crvena zvezda najbliža obezbeđivanju njegovih usluga.

Ukoliko se transfer realizuje, Elšnik će postati novi Slovenac u redovima tima sa „Marakane“, pridruživši se tako bivšim igračima kao što su Milenko Aćimović, Nejc Pečnik i Dejan Kelhar, koji su takođe nosili dres Crvene zvezde.

Crvena zvezda je uspešno započela novu sezonu u Superligi Srbije pobedom nad Jedinstvom iz Uba. Klub sada čeka protivnika u plej-ofu za Ligu šampiona, gde se nada da će Elšnik svojim dolaskom dodatno ojačati ekipu u borbi za mesto u elitnom evropskom takmičenju.

Navijači Zvezde s nestrpljenjem očekuju zvaničnu potvrdu Elšnikovog dolaska i nadaju se da će ovaj transfer biti ključan za uspehe tima na domaćoj i evropskoj sceni.

23
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter