1
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

Kings Kangwa (L) and Guelor Kanga (R) flairs baklje during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Novi Pazar at stadium Rajko Mitic (Marakana) on September 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KRILO SLETELO U BEOGRAD: Crvena zvezda uskoro potpisuje jedno od najvažnijih pojačanja ovog leta! (FOTO)

Objavljeno: 26.07.24 u 10:10

Zvezda bi već danas mogla da predstavi novog igrača

Crvena zvezda nastavlja s jačanjem ekipe uoči nastupa u Ligi šampiona, a najnovije pojačanje stiže iz Angole. Felisio Milson, krilni igrač koji se školovao u Portugaliji, stigao je u Beograd i prihvatio ponudu šampiona Srbije. Njegov dolazak na stadion „Rajko Mitić“ u petak sat vremena iza ponoći zabeležen je ekskluzivnim fotografijama sa aerodroma „Nikola Tesla“.

Felisio Milson
FOTO: Privatna arhiva

Milson, koji je takođe vlasnik portugalskog pasoša, neće zauzimati mesto stranca u domaćim takmičenjima. Njegov ugovor sa Crvenom zvezdom trajaće do juna 2028. godine.

Crveno-beli su uspešno završili trku za ovog talentovanog krilnog igrača, pobedivši u konkurenciji sa atinskim AEK-om. Makabi iz Tel Aviva, dosadašnji klub Angolca, inkasiraće 4,5 miliona evra kroz nekoliko rata, što Milsona svrstava među najskuplje transfere u istoriji Crvene zvezde, odmah iza korejskog reprezentativca Hvanga, za kojeg je Olimpijakos prošlog leta platio 5,5 miliona evra.

Ovim potezom, Crvena zvezda podiže standarde ulaganja u pokušaju da se plasira u Ligu šampiona. Milson će pokrivati desni bok, a njegovo angažovanje moglo bi da ubrza rastanak sa Piterom Olajinkom, koji je izrazio želju da se vrati u Slaviju iz Praga.

Uprava kluba očekuje da će dolazak Milsona doneti novu energiju i snagu ekipi, dok se navijači nadaju da će ovaj transfer doprineti uspehu u predstojećim evropskim izazovima. Klupska administracija je na potezu u narednim danima kako bi finalizovala sve potrebne formalnosti i spremno dočekala nove izazove.

55
3
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter