23
Evroliga
KK Partizan

Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade speaks to Zach Leday, #2 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Jaleen Smith, #0 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and James Nunnally, #21 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 2 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 15, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

KARLIK DŽONS NIJE JEDINI: Partizan uskoro potpisuje pojačanje iz NBA lige!

Objavljeno: 26.07.24 u 12:09

Partizan bi mogao da obezdi još jedan važan potpis

Na košarkaškoj transfer pijaci ne prestaju vesti o velikim prelazima. Nakon što je Karlik Džons potvrđen kao novo pojačanje za Partizan, izgleda da crno-beli imaju još jednu uzbudljivu akviziciju u vidokrugu – Alekseja Pokuševskog!

Prema informacijama koje je objavio Kurir, Pokuševski je na korak od prelaska u Partizan. Iako je bio na širem spisku reprezentacije Srbije za Olimpijske igre u Parizu, Pokuševski je na kraju izostao iz finalnih 12 koji će predstavljati našu zemlju. Ova odluka otvorila je prostor za pregovore između Pokuševskog i Partizana.

Pokuševski, koji je prošlu sezonu proveo u NBA ligi, sada je blizu da se pridruži crno-belima. Očekuje se zvanična potvrda transfera u narednim danima.

Ovaj talentovani igrač, rođen 2001. godine, ima bogatu karijeru u evropskom i američkom košarkaškom prostoru, sa iskustvom u Olimpijakosu, Oklahomi i Šarlotu. Ako se transfer realizuje, biće to značajno pojačanje za Partizan u predstojećoj sezoni.

201
29
23 Komentara
  1. Dovoljno je pročitati komentare ovih navijača instalacije pa da shvatiš kakve su to moralne kreature. Samo uvrede, mržnja i jed. Više mrze Zvezdu nego što vole svoj klub. Iskreno mi vas je žao.

    3
    5
    Odgovori
  2. A tvoji su se finansirali iz sopstvenih sredstava.Ćoki davao pare iz svog džepa.Kod vas igrači dolaze da igraju za prosečnu srpsku platu.Odriču se svega.Sami finansiraju i opremu u kojoj igraju.Stan i hranu sami plaćaju.Zato i doguraju do 17.mesta svake godine.Kada bi im pojačali obroke,možda 14.mesto.Nemaju jadni ni gde da treniraju.Pa gde je tu država da stane iza ovog velikana,što je osvojio sve što se osvojiti može?Inače,vi niste planirani u budžetu države.Za vas postoji poseban budžet.

    33
    5
    Odgovori
  3. Odakle vam pare bando Franjevačka?
    Odakle više novac za ovakvo bahaćenje i rasipanje?
    Sprcali ste preko 50 miliona Evra za 3 sezone a ovijili samo jednu pišljivu Jadransku ligu..
    Hvalite se 11-tim mestom u Evroligi..Pa da li ste toliki bolidi?

    4
    53
    Odgovori
    • GOVEDO GLUPO, OTIŠLI PLAĆENIJI IGRAČI OD OVIH ŠTO SU DOŠLI. A VAMA FRANJEVAČKE PARE NISU MRSKE PA VAS IDEA UZELA POD SVOJE, A I ĆOKITOVE OPLJAČKANE VAM NISU MRSKE !!!

      17
      3
      Odgovori
      • Da,da…. Ovi NBA igraci tako vole da igraju za manju lovu u Evropi. Lepo vam covek gore napisa, 50 miliona postrosiste zadnje 3sezone za jednu ABA ligu. Sto je mnogo mnogo je. Da je Zvezda ovo napravila to bi bio smak sveta. Tako biste vi i vasi placeni novinari to predstavili. Te dvostruke arsine koje imate su dno dna.

        1
        13
        Odgovori
        • Pricate vi ganci koji ste prosle sezone imali najvise pojacanja u istoriji Evrolige.

          10
          2
        • Smesno je da neko veruje da ce Kalinic, Davidovac, Mitrovic, Lazic, Dobric, Plavsic, Teodosic… doneti Top 10. Ovaj trener iz Grcke da slavi ako ne dobije otkaz pre Nove godine.

          2
          2
        • Jel se ti cujes?Koliko je Covke ulozio za tri godine???)Koliko mu je drzava dala???Za plej out????

          0
          0
      • Vi samo pričate o CZ ne znam zašto odoše ekstra igrači ceo tim i pravi partizanovci sada dodje neki koji možda su dobri ali ne dokazani igrači.Svima bilo lepo u partizanu a otišli bez pozdrava.Pravite uspehe samo iz evro lige pa izadjite iz ABA ligu .Evro liga traži visoke budžete da li trofejni trener može da napravi tim sa malim budžetom gde su srpski igrači petorka bez neko partizanov dete.Kada je popularni Zoc dolazio bila je druga priča.Problem u Partizan

        1
        2
        Odgovori
    • Smesno je da neko veruje da ce Kalinic, Davidovac, Mitrovic, Lazic, Dobric, Plavsic, Teodosic… doneti Top 10. Ovaj trener iz Grcke da slavi ako ne dobije otkaz pre Nove godine.

      4
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter