23
Evroliga
KK Partizan

Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade speaks to Zach Leday, #2 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Jaleen Smith, #0 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and James Nunnally, #21 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 2 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 15, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

KARLIK DŽONS NIJE JEDINI: Partizan uskoro potpisuje pojačanje iz NBA lige!

Objavljeno: 26.07.24 u 12:09

Partizan bi mogao da obezdi još jedan važan potpis

Na košarkaškoj transfer pijaci ne prestaju vesti o velikim prelazima. Nakon što je Karlik Džons potvrđen kao novo pojačanje za Partizan, izgleda da crno-beli imaju još jednu uzbudljivu akviziciju u vidokrugu – Alekseja Pokuševskog!

Prema informacijama koje je objavio Kurir, Pokuševski je na korak od prelaska u Partizan. Iako je bio na širem spisku reprezentacije Srbije za Olimpijske igre u Parizu, Pokuševski je na kraju izostao iz finalnih 12 koji će predstavljati našu zemlju. Ova odluka otvorila je prostor za pregovore između Pokuševskog i Partizana.

Pokuševski, koji je prošlu sezonu proveo u NBA ligi, sada je blizu da se pridruži crno-belima. Očekuje se zvanična potvrda transfera u narednim danima.

Ovaj talentovani igrač, rođen 2001. godine, ima bogatu karijeru u evropskom i američkom košarkaškom prostoru, sa iskustvom u Olimpijakosu, Oklahomi i Šarlotu. Ako se transfer realizuje, biće to značajno pojačanje za Partizan u predstojećoj sezoni.

201
29
23 Komentara
  1. Partizan pametno radne čeka milostinju od“gospodara prstenova“.20000000 zarađenih u prošloj sezoni to je ozbiljan novac za koji možete kupiti ceo tim i više od toga.

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter