2
Evroliga
Filip Petrušev

FOTO: Starsport

HOĆE LI PETRUŠEV DOĆI U ZVEZDU? Sferopulos nagovestio kako bi sve moglo da se završi!

Objavljeno: 26.07.24 u 12:28

Zvezda smatra da bi Petrušev bio idealno rešenje na poziciji četiri

Košarkaši Crvene zvezde završili su prethodnu sezonu sa impresivnom triplom krunom. Tokom letnjeg prelaznog roka, crveno-beli su izvršili značajne promene u sastavu tima, dovodeći šest novih igrača, dok je petorica prethodnih članova napustila klub.

Posebnu pažnju izaziva mogućnost povratka Filipa Petruševa iz Olimpijakosa, posebno nakon što je grčki klub ponovo angažovao Sašu Vezenkova.

Šef stručnog štaba Janis Sferopulos komentarisao je ovu situaciju za grčku „Gazetu“, naglašavajući da transferi još nisu potpuno završeni.

Možda nije gotovo. Pre svega, pojačanja koja smo doveli na postojeći tim su izvanredna, želeli smo igrače koji imaju plej-of i F4 iskustvo, sigurno jačajući domaću osnovu da srpski tim ima što je više moguće srpskih igrača. To je ono što smo pokušali. Imamo pun roster, na svakoj poziciji imamo po tri igrača i do nas je da se bolje pokažemo u Evroligi nego prošle sezone. Prošla godina se lepo završila, sa tri titule, ali želimo da budemo bolji u Evropi i konkurentni u svakoj utakmici – rekao je grčki strateg.

21
2
2 Komentara
  1. Dace bog da se vrati. Sa njime smo medju 6 najbolje ekipe u Evropi. Garantivano. Bez njega bicemo mnogo slabiji u reketu ali opet u prvih 10. Petrusev je tacno ono sto nam treba.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter