1
Evrokupovi

Feđa Dudić (FOTO: Starsport)

U RADNIČKOM PREZADOVOLJNI NAKON ISTORIJSKE POBEDE: Dudićeva izjava sve govori!

Objavljeno: 25.07.24 u 23:10

Veliki dan u istoriji vekovnog kluba.

Fudbaleri Radničkog 1923 debitovali su na evro sceni pobedom nad Mornarom iz Bara. U okviru prve utakmice 2. kola kvalifikacija za Ligu konferenciju Kragujevčani su savladali goste iz Bara minimalnim rezulatom 1:0.

Šef struke kragujevačkog tima, Feđa Dudić, vidno je zadovoljan nakon utamice.

– Zahvalio bih se kolegi na opstervaciji utakmice. Jeza me uhvatila, da niko nije slavio na ovom terenu (niko iz Srbije). Zasluženo smo pobedili, prvo smo poluvreme odigrali dobro, pritiskali. Golman Mornara je bio junak utakmice. Nismo drugo odigrali najbolje, imali smo dobro otvaranje, situaciju iz kontre, ali se ponovo golman isprečio. Dozvolili smo i protivniku da ima situaciju da postigne gol. Mislim da smo dobro čuvali Ndonga. Drago mi je da smo ostvarili prvu pobedu…

– Očekuje nas zahtevan meč u Podgorici, jako je teško igrati po toj temperaturi. Očekujemo i domaćina u drugačijem izdanju. Probaćemo da korigujemo, da budemo u prednosti, da probamo da kaznimo svaku grešku protivnika. Za šest dana se vidimo u Podgorici.

0
0
1 Komentara
  1. Gledao sam veci deo utakmice i nisam impresioniran kao sto je vas izvestac. Prosecan mec, gosti po meni u najmanju ruku ravnopravni ali Aleksic je vrlo talentovan decko, umeo je uleteti na loptui postici lep gol. Nista nije jos ostvareno, nece biti lako u gostima kod pomoraca. Imaju prostojnu ekipu i pozitivno sam iznenadjen. Neka Radnicki ne misli da ce lako proci u naredno kolo. Ja im iskreno zelim da uspeju….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter