1
Evropske lige
Predrag Rajković

Predrag Rajković (FOTO: Starsport)

RAJKOVIĆ NA RADARU BOGATOG KLUBA: Srpski golman bi uskoro mogao da napusti Majorku!

Objavljeno: 25.07.24 u 14:59

Rajković bi karijeru mogao da nastavi na Bliskom istoku

Nekadašnji golman Jagodine, Crvene zvezde, Makabija i Remsa, Predrag Rajković, nalazi se na radaru moćnog arapskog kluba Al Itihad, koji je pokazao interesovanje za srpskog reprezentativca nakon što je odustao od golmana Mančester sitija, Edersona.

Prethodnih nedelja, sve češće se govori o mogućem odlasku Rajkovića iz Majorke, gde je sa uspehom branio protekle dve sezone. Prema izvorima španske „Marke“, Al Itihad se okrenuo Rajkoviću nakon što nije uspeo da postigne dogovor sa Mančester sitijem, koji je za Edersona tražio obeštećenje od 55 miliona evra. Saudijski klub nije bio spreman da izdvoji taj iznos i stoga je fokus preusmeren na Rajkovića.

Novopečeni trener Al Itihada, Loran Blan, planira promene u timu, a dolazak Rajkovića mogao bi da bude deo te transformacije. Timu iz Džede su se već pridružili renomirani igrači poput Karima Benzeme, Engola Kantea, Žote i Luisa Felipa, a nedavno je stigao i Usem Uar. Ovaj sastav jasno pokazuje ambiciju Al Itihada da se bori za titulu prvaka Saudijske Arabije.

U slučaju da Rajković pređe u Al Itihad, postao bi treći srpski reprezentativac koji igra u Saudijskoj Arabiji, pridruživši se Aleksandru Mitroviću i Sergeju Milinković-Saviću, koji nastupaju za Al Hilal.

Nakon odličnog individualnog učinka na Evropskom prvenstvu, Rajkovićeva cena od 10 miliona evra ne bi predstavljala nikakav problem za jedan od najmoćnijih azijskih klubova. Njegov eventualni transfer mogao bi dodatno da osnaži tim Al Itihada u borbi za šampionsku titulu.

Ostaje da se vidi kako će se pregovori razvijati u narednim danima i hoće li Rajković zaista nastaviti svoju karijeru na Bliskom istoku.

2
0
1 Komentara
  1. Decko je ubedljivo svima dokazao da je nas br.1 medju stativama, u svim klubovima gde je branio je bio jedan od najkvalitetnijih ako ne i najbolji deo odbrane tima. Po kvalitetu zasluzuje mnogo jace i vece klubove u ligama petice a ukoliko do toga ne bude doslo zasto da ne ode u saudisku Arabiju i sebe financiski obezbedi za ceo zivot. Sve zavisi od njega i njegovih prohteva.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter