0
Evrokupovi

Milutin Vidosavljevic (C) celebrates after scoring a goal with Milan Aleksic, Matija Gluscevic, Dilan Ortiz, Zoe Kilian Bevis during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Vozdovac and Radnicki 1923 Kragujevac at stadium FK Vozdovac on April 15, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(POLUVREME) BEZ GOLOVA U LESKOVCU: Radnički definitivno bolji rival, Barani zadovoljni idu na pauzu!

Objavljeno: 25.07.24 u 20:50

Zaslužili su Crveni pogodak, ali…

Fudbaleri Radničkog 1923 igraju prvu istorijsku utakmicu na evro sceni, a rival u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija im je Mornar iz Bara. U prvih 45 minuta nismo videli golove.

Sa velikim nestprljenjem čekali su Kragujevčani na ovaj dan, ali sam grad Kragujevac još uvek nije dočekao evropski meč, s obzirom da se ova utakmica igra u Leskovcu. Još uvek traju radovi na stadionu Čika Dača, pa je stadion Dubočice privremeni domaći teren Radničkog.

Feđa Dudić nije mnogo kombinovao i na teren ubacio očekivan startnih 11:

(4-3-3): Lijeskić – Dodić, Simović, Šerbečić, Ćosić – Aleksić, Ristić, Udžidi – Bevis, Gluščević, Vidosavljević 

Ofanzivni pristup imali su domaći od starta i definitivno ostaje žal što nismo videli pogodak, jer su ga crveni zaslužili. Izuzetno opasno po gol Mornara bilo je u prvih dvadesetak minuta, ali su uspeli gosti da odole.

Ipak, mogli su promašaji da im se obiju o glavu. Pokazao je i Mornar svoje atribute u napadu, pa je Ljeskić imao par lepih intervencija.

Sve u svemu, solidnih prvih 45 minuta, Radnički je pokazao da može i da je bolji rival, međutim, rezultat još uvek to ne govori.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter