0
Domaći fudbal
FK Partizan

from left Ghayas Zahid, Matheus Bonifacio Saldanha, Matheus Bonifacio Saldanha, during the Serbia Cup Kup Srbije season 2023/2024 match between Jedinstvo Ub and FK Partizan at stadium Dragan Dzajic Ub on November 01, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN NE POPUŠTA: Crno-beli glatko odbili 6.500.000 evra za Saldanju!

Objavljeno: 25.07.24 u 12:04

Saldanja za sada ostaje u Humskoj

Napadač Partizana, Mateus Saldanja, ponovo je u središtu pažnje nakon što je postigao dva gola u nedavnom meču protiv Dinama iz Kijeva. Prema saznanjima Telegrafa“, Saldanja je dobio privlačnu ponudu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata od fudbalskog kluba Al Džazira, vrednu 6.500.000 evra uz dodatne bonuse.

Al Džazira je takođe bila izdašna prema samom fudbaleru, nudeći mu godišnju platu od 2.000.000 evra neto. Ipak, trenutna situacija u Partizanu otežava transfer. Crno-beli su odbili ovu ponudu, jer očekuju između 10 i 12 miliona evra za Saldanju, koji je sezonu započeo sa tri gola u prva dva meča.

Partizan je nedavno odbio i ponudu od Siti grupe, vlasnika Mančester sitija, koja je iznosila 4.800.000 evra plus bonus od 1.000.000 evra. Ponuda nije zadovoljila ni klub ni samog Saldanju, koji je trebalo da bude prosleđen na pozajmicu u jedan od brazilskih klubova pod kontrolom Mančester sitija.

Pored ponuda iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, interesovanje za Saldanju dolazi i iz Italije i Španije. Neki klubovi su već u kontaktu sa čelnicima Partizana, ali su obavešteni da Saldanja ne može da pređe dok ne završi evropske kvalifikacije sa Partizanom. Očekuje se da će u narednim danima biti predstavljene konkretne ponude iz Evrope.

8
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter