13
Košarka

FOTO: Printscreen/Instagram/ Carlik Jones

PARTIZAN IMA RAZLOGA DA SE PLAŠI: Karlik dobio četiri NBA ponude!

Objavljeno: 25.07.24 u 17:38

Dve potpuno različite teorije kruže po društvenim mrežama.

Svega nekoliko dana nakon što je Partizan dogovorio dolazak Karlika Džonsa u tim, on je odigrao brutalnu partiju protiv Sjedinjenih Američkih Država i apsotluno sve ostavio u šoku.

Mnogi su odmah pisali da on što pre mora u NBA ligu, ali su se navijači Partizana pozivali na ugovor koji je on kako kažu potpisao.

Ipak, ugovor stupa na snagu sutra, tako da Karlik još uvek može da se predomisli i krene put najjače lige na svetu.

Prema pisanju dobro obaveštenih izvora, za Karlika su ponude poslali Majami, Toronto, Čikago i Finiks.

12
73
13 Komentara
  1. Kako to da ne voli Psrtizan pa omi su veliki klub nek pitaju Kaminskog ili Dozera koji su pobegli glavom bez.obzira od velikog trenera

    0
    5
    Odgovori
  2. Ostaje u Partizanu. Te ponude se odnose na igranje u razvojnoj ligi a njega to ne interesuje. Zeli da igra u EL. I sam je potvrdio da je igrac Partizana sa tvitom crno beli kruzici..

    6
    0
    Odgovori
  3. Ciganske novine sire neistine da pokvare posao ali dzaba on je partizanov.Imam izvor iz NBA niko ga ne zove.Vuciceve ppodguzne muve pisu po diktatu core.Umri coro od muke.Gazicrmo vad ove goodine kao jagodu
    .

    16
    2
    Odgovori
    • Mozete franjevwcka zaostavstino samo da blajvate i Covicu i Zvezdi,ode vam ovaj Sudanac u NBA tako da ce mo polivamo po vama i sl.sezone sa 10-0 bice repriza!

      0
      4
      Odgovori
  4. Ti dobro obavesteni krugovi su „iz Predgradja“ a na drustvenim mrezama nick-ovi koji sire dezinformacije, na primer na MOZZARTSPORT-u.

    20
    4
    Odgovori
    • Dzabe se nadas navijacu fuzionisane igokeje,opet ce Covic da nas Metla i naredne sezone i po poliva po nama sa 8-0

      0
      3
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter