0
Olimpijske igre Pariz 2024

FOTO: Armand Lenoir / FFBB / KSS

OVO JE PRAVI KAPITEN: Bogdan Bogdanović poslao snažnu poruku pred Olimpijske igre!

Objavljeno: 25.07.24 u 11:12

Bogdanović se odlično oseća pred početak takmičenja

Košarkaška reprezentacija Srbije odradila je prvi trening u Lilu, uoči početka Olimpijskih igara. Atmosfera među „Orlovima“ je na visokom nivou, a kapiten Bogdan Bogdanović podelio je svoje prve utiske iz Olimpijskog sela.

Nakon uspešne utakmice protiv Grčke, u kojoj je Srbija ostvarila pobedu, Bogdanović je izrazio zadovoljstvo što je tim u dobrom raspoloženju stigao u Francusku.

Dobra utakmica i pobeda, drago mi je da smo u tom duhu došli na Olimpijske igre – rekao je Bogdan.

Kapiten je potom podelio svoje utiske o uslovima u olimpijskom selu: – Dobili smo male apartmane, što je poput studentskog života. Trenutno je sve u redu, hrana je dobra i sve je u skladu s našim potrebama.

Bogdanović je istakao da se odlično oseća i da pritisak koji prati nastup na Olimpijskim igrama doživljava kao privilegiju.

Pritisak je privilegija. Što si stariji sve više uživaš u tome. Nadam se da sam u najboljoj životnoj formi – zaključio je Bogdanović.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter