2
Lifestyle

FOTO: Printscreen

OGLASIO SE STRAHINJA JOKIĆ: Evo šta je nakon hapšenja rekao brat MVP-ja NBA lige!

Objavljeno: 25.07.24 u 11:30

Jokić je pre privođenja obavio razgovor sa policijom

Strahinja Jokić, brat poznatog NBA igrača Nikole Jokića, izneo je svoju stranu priče tokom saslušanja u policiji u vezi sa napadom koji se dogodio u aprilu nakon utakmice između Denver Nagetsa i Los Anđeles Klipersa. Strahinja je optužen za fizički napad na jednog navijača, ali je na saslušanju izjavio da smatra da nije učinio ništa pogrešno.

Incident se dogodio nakon druge utakmice četvrtfinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA. Prema izveštajima, Strahinja Jokić je imao verbalni sukob s gledaocem, koji je kasnije prešao u fizički napad, kada je Jokić udario čoveka nekoliko puta pesnicom u lice.

Napadnuti gledalac je izjavio policiji da ga je jedan od braće Jokić udario pesnicom bez ikakvog povoda, te da je pretrpeo potres mozga. Iako je prvobitno želeo da izbegne pravne posledice zbog straha za sigurnost svoje porodice, odlučio je da ipak tuži Strahinju Jokića.

Strahinja Jokić je izjavio da je delovao u nameri da zaštiti starijeg čoveka kojeg poznaje dugo godina, te je negirao bilo kakvu nameru da izazove nasilje. On će se morati pojaviti na suđenju zakazanom za 21. avgust kako bi se dalje raspravilo o ovom slučaju.

3
9
2 Komentara
  1. Tačno nas mrze i ovo nam rade pred olimpijadu da naš ĐOKER neda 300% za svoju zemlju i našeg vuka na čelu kolone najboljih i najodvažnijih od svih.

    3
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter