0
Olimpijske igre Pariz 2024
Ivana Španović

FOTO: Starsport

OGLASILA SE IVANA ŠPANOVIĆ: Kraljica srpske atletike poslala snažnu poruku Srbiji! (VIDEO)

Objavljeno: 25.07.24 u 13:53

Ivanu Španović čeka pohod na zlato

Srpska atletičarka Ivana Španović izrazila je svoje uzbuđenje pred početak Olimpijskih igara u Parizu, sa jasnim ciljem da osvoji zlato. Nakon što je na prethodnim Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine osvojila bronzanu medalju, Ivana dolazi u Pariz kao aktuelna svetska šampionka iz Budimpešte i dvostruka evropska prvakinja.

Uoči početka takmičenja, Ivana se obratila navijačima iz Olimpijskog sela u Parizu, pozivajući ih da podrže srpski tim u borbi za medalje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olimpijski komitet Srbije (@oksrbije)

Ostalo je još dva dana do početka Olimpijskih igara. Budite uz nas, podržite tim Srbije – poručila je Španović putem društvenih mreža, pokazujući optimizam i odlučnost pred predstojeće izazove.

Iako je pre nekoliko dana na atletskom mitingu u Linjanu u Italiji prekinula nastup zbog bola u Ahilovoj tetivi, Ivana je uverena da će biti u punoj formi za početak takmičenja 6. avgusta. Prekid nastupa bio je preventivan potez kako bi se osigurala njena spremnost za najveći sportski događaj godine.

Ivana Španović je jedna od najsjajnijih zvezda srpske atletike, sa brojnim medaljama i priznanjima iza sebe. Svi se nadaju da će u Parizu ostvariti svoj san i dodati olimpijsko zlato svojoj bogatoj kolekciji. Dok se Olimpijske igre približavaju, Ivana i ostatak srpskog tima fokusirani su na postizanje vrhunskih rezultata i predstavljanje svoje zemlje na najbolji mogući način.

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter