0
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković

FOTO: Twitter/@rolandgarros

NOVAK NA NADALA: Ako prođu prvo kolo Srbin i Španac će imati rani sudar u Parizu! (FOTO)

Objavljeno: 25.07.24 u 11:44

Novaka čeka paklen posao u glavnom gradu Francuske

Najbolji srpski teniser Novak Đoković otkrio je ime svog prvog protivnika na Olimpijskim igrama u Parizu. U prvom kolu turnira Đoković će se sastati s Metjuom Ebdenom, australijskim teniserom.

Teniski turnir na počinje 27. jula, dan nakon svečanog otvaranja, i trajaće do 4. avgusta, kada je zakazano finale za zlatnu medalju. Dan ranije, 3. avgusta, igraće se mečevi za bronzanu medalju. Svi mečevi će se igrati na terenima Rolan Garosa i biće vođeni na dva dobijena seta, a početak svakog meča planiran je za 12 časova.

U slučaju pobede u prvom kolu, Đoković bi mogao da se sastane sa Rafaelom Nadalom u drugom kolu, što bi bio jedan od najiščekivanijih mečeva turnira.

Olimpijski teniski turnir u Parizu obećava uzbudljive mečeve i visoke intenzitete igre, dok teniseri nastoje da postignu svoje najviše ciljeve u prestižnom sportskom takmičenju.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter