0
Olimpijske igre Pariz 2024
rafael nadal

FOTO: Printscreen/X

NADAL NI REČ O NOVAKU: Rafa se očigledno plaši i da pomene Đokovića! (VIDEO)

Objavljeno: 25.07.24 u 15:14

Nadal uopšte nije pominjao potencijalni sudar sa Đokovićem

Rafael Nadal i Novak Đoković, dva teniska velikana, mogli bi se susresti u drugom kolu Olimpijskih igara, nakon što je žreb najavio uzbudljive mečeve u Tokiju. Ovaj potencijalni duel privukao je veliku pažnju javnosti i postao jedna od glavnih tema uoči početka turnira.

Novak Đoković će u prvom kolu igrati protiv Australijanca Metjua Ebdena, igrača bez trenutnog ATP ranga, dok će se Nadal suočiti s Mađarom Martonom Fučovičem. Ako obojica savladaju svoje protivnike, gledaoce očekuje prava teniska poslastica.

Veoma je posebno što sam ovde. Ovo je najlepše mesto u mojoj karijeri. Pokušavam da uživam u trenutku – prve su reči Španca nakon žreba, a onda je u izjavi za španski „Eurosport“ rekao da je uzbuđen „prvo zbog dubla“.

Pa da vidimo… Istina je da je ovo nedostajalo, fokusiran sam da ne razmišljam o tome šta će se desiti, stvar je u tome da ćemo prvo početi sa dublom. Prvo ću se fokusirati na to, a onda ću pokušati da budem spreman kada dođe singl protiv Martona, koji je odličan igrač – izjavio je Nadal.

Sa druge strane, Novak Đoković je takođe komentarisao žreb, naglašavajući važnost prelaska preko prvih prepreka.

Video sam žreb uoči konferencije za štampu i postoji veliko interesovanje za duel u drugom kolu jer nas dvojica moramo da savladamo prve protivnike da bismo došli do eventuelnog meča koji bi bio spektakl kao nekada kada smo igrali na svim velikim terenima širom sveta. Moram da prebrodim prvu prepreku i dam sve od sebe da idemo što dalje. Svestan sam težine Olimpijskog turnira jer je dosta drugačiji od ostalih turnira poput Rolan Garosa koji nam je svima poznat, a pogotovo Nadalu. S druge strane, sam osećaj je drugačiji, predstavljaš Srbiju i dodatni je pritisak i odgovornost, ali ne nešto na šta nisam navikao – jasan je bio Đoković.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter