3
Košarka
Nikola Topić

FOTO: Starsport

KATASTROFA ZA NIKOLU TOPIĆA: Mladi srpski košarkaš saopštio tužne vesti!

Objavljeno: 25.07.24 u 08:29

Niko se nije nadao da bi moglo da dođe do ovoga

Mladi srpski košarkaš Nikola Topić propustiće celu sezonu 2024/25 zbog operacije kolena koju je uspešno obavio u Sjedinjenim Američkim Državama. Operacija je izvršena na renomiranom institutu u Los Anđelesu, a prisustvovao joj je i medicinski tim Oklahoma siti Tandera, kluba čiji je Topić odnedavno član.

Topić, talentovani plejmejker, bio je 12. pik na NBA draftu od strane Tandera. U prethodnoj sezoni igrao je za Mega Basket i Crvenu zvezdu, a povredu je zadobio tokom utakmice u Zvezdinom dresu kada je doživeo delimično kidanje prednjeg ukrštenog ligamenta.

Iako se znalo da je operacija neophodna, postojala je nada da Topić neće morati da propusti celu sezonu. Međutim, tim lekara i stručnjaci Oklahome odlučili su da je najbolje da Topić pauzira i potpuno se oporavi pre povratka na teren.

Oklahoma ima respektabilan tim i taj luksuz da sačeka oporavak svog novog člana. Ovaj pristup omogućava Topiću da se potpuno posveti rehabilitaciji i vrati se na parket u potpunosti spreman.

Očekuje se da će se Topić posvetiti intenzivnoj rehabilitaciji i terapiji kako bi se u potpunosti oporavio i bio spreman za sledeću sezonu. Njegova mladost i odlučnost ulivaju nadu da će se vratiti na teren u punoj snazi i pokazati svoj talenat u NBA ligi.

47
8
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter