2
Lifestyle
Branislav Jokić

FOTO: Starsport

JOKIĆEV OTAC POTRESEN: Ostao bez reči nakon saznanja da je Strahinja uhapšen!

Objavljeno: 25.07.24 u 12:57

Strahinja Jokić je optužen u Americi za napad na navijača

Branislav Jokić, otac Strahinje Jokića, trenutno se nalazi u stanju potpunog šoka nakon što je njegov sin, koji je uhapšen u Americi zbog incidenta na utakmici Denver Nagetsa, priveden pred Okružni sud u Denveru. Strahinja, brat poznatog NBA igrača Nikole Jokića, suočen je sa optužbama za napad i prekršaj trećeg stepena zbog incidenta koji se dogodio 22. aprila tokom plej-of utakmice između Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa.

Incident je nastao nakon verbalnog sukoba sa jednim navijačem, što je eskaliralo u fizički napad. Snimak koji je postao viralan na društvenim mrežama prikazuje Strahinju Jokića kako pesnicom udara navijača, koji zatim pada na tlo.

Detektiv iz Denvera je tri dana nakon utakmice razgovarao sa povređenim navijačem, koji je prijavio posekotine i modrice oko i ispod levog oka. Policija je identifikovala Strahinju na osnovu tetovaže na njegovom vratu. Povređeni navijač je prvo izbegavao da tuži zbog straha od odmazde, ali se početkom maja predomislio. On je takođe dijagnostikovan sa potresom mozga.

Branislav Jokić je odbio da komentariše situaciju kada je „Informer“ pokušao da ga kontaktira, izgleda potpuno utučen i nesposoban da iznese bilo kakvu izjavu. Strahinja Jokić je rekao policiji da je delovao u nameri da zaštiti starijeg čoveka kojeg poznaje dugo godina i negira sve optužbe.

2
4
2 Komentara
  1. Ne pisite gluposti, niti je nesrecni covek pao od udarca a kamoli se Jokicev otac potresao zbog svog problematicnog sina.

    0
    1
    Odgovori
  2. Američke barabe hapse naše fine momke koji brane starije ljude! Braću Jokić možeš da mažeš na hleb, možeš da ih vređaš i psuješ, ali za nepravdu su spremni svašta da urade.
    Bravo junače, ruka ti se pozlatila.

    3
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter