2
Evroliga
Aleksa Avramović

Aleksa Avramovic during the Kosarkaska Liga Srbije Season 2023-2024 Semifinals Game 3 match between Partizan and Mega at Aleksandar Nikolic hall on May 30, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EMOTIVNI OPROŠTAJ: Aleksa Avramović poslao poslednju poruku Partizanu i Grobarima! (FOTO)

Objavljeno: 25.07.24 u 12:23

Avramović je veoma brzo postao ljubimac publike

Aleksa Avramović zvanično je napustio Partizan i oprostio se od kluba putem emotivne objave na Instagramu. Ova odluka, koja je dugo najavljivana, sada je potvrđena, a Avramović se zahvalio navijačima i svim članovima kluba za podršku tokom tri godine provedenih u crno-belim bojama.

U svojoj poruci, Avramović je napisao:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksa Avramovic (@aleksaavramovic)

Dragi partizanovci, bila je velika čast i zadovoljstvo boriti se za crno-bele boje. Nakon tri godine uspona i padova mogu reći da je ovo bio prelep period za mene i da ga ne bih menjao. Hvala navijačima na bezrezervnoj podršci tokom ovih godina, a posebno deci zbog koje i radimo sve što radimo. Borio sam se da dam svoj maksimum za sve vas i da pokušam da opravdam vaša očekivanja! Proživeo sam neke od najlepših momenata u karijeri igrajući za Partizan i uvek ću ih se rado sećati. Hvala svim ljudima iz kluba, ljudima iz organizacije, prijateljima kluba, lekarima, fizioterapeutima i trenerima koji su bili uz mene i pomogli mi na mom košarkaškom i životnom putu. Željko, Bogdane, Aco, Vlade i Iski hvala na znanju i strpljenju. Hvala mojoj porodici, supruzi, prijateljima, kumovima, komšijama i saigračima, koji su bezuslovno bili moja najveća podrška. Do sledećeg viđenja, Aleksa – napisao je na Instagramu.

Avramović je u Partizan došao 2021. godine iz Estudijantesa i tokom svog boravka u klubu ostavio značajan trag. Njegov najveći profesionalni uspon desio se upravo u Humskoj. On će nastaviti svoju karijeru u CSKA Moskvi, gde će pokušati da nastavi svoj uspeh na međunarodnoj košarkaškoj sceni.

3
1
2 Komentara
  1. Hvala i tebi Aleksa, uz svo postovanje, srecna ti bila Rusija i nas bratski CSKA, u crno – belom dresu si postao mnogo bolji igrac nego sto si bio, verujem da si bar malo shvatio sta znaci uciti od Zeljka i igrati za Partizan.

    2
    4
    Odgovori
  2. Oproštaj je bio kulturan i ljubazan, kako i priliči jednom profesionalcu. U njemu nema ni e od emocija što je jasno svakom ko ga pročita. Svi dobro znaju prema kom timu Aleksa gaji emocije.

    4
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter