2
Evroliga
košarkaška reprezentacija Srbije

Aleksa Avramovic Marko Guduric Filip Petrusev Vanja Marinkovic Dejan Davidovac friendly basketball match between Serbia and Puerto Rico in Belgrade, Serbia, on 16. Aug. 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT/®©

DA LI JE SADA SVE GOTOVO!? Poznato gde će Petrušev nastaviti karijeru!

Objavljeno: 25.07.24 u 17:05

Nema sumnje da će ovo u mnogome poremetiti ‘crveno-bele’.

Crvena zvezda već neko vreme pomno prati dešavanja u Olimpijakosu.. Razlog je jasan, svi su smatrali da će u slučaju da se Vezenkov vrati u Olimpijakos, Petrušev dobiti slobodu da napusti tim.

Vezenkov se vratio, što je na kratko obradovalo ‘crveno-bele’, ali je odmah usledio ‘hladan tuš’ od strane predsednik OlimpijakosaPanajotisa Angelopulosa:

Roster je zatvoren. Olimpijakos ima jedan od najkompletnijih timova u svojoj istoriji. Godina ima 80 utakmica, svi igrači su korisni. Statistički je nemoguće da se izbegnu povrede. Svi će ostati da osvajaju titule sa Olimpijakosom – izjavio je on.

Ova izjava je više nego jasna – Olimpijakos nema u planu da pusti nikoga iz rostera.

11
18
2 Komentara
  1. Odlicna vest,bas mi prija! Cerga se ponadala… Nisu Heleni naivni, momak je sjajan igrac koji ce tek eksplodirati, ocekujem iduce godine! Na stetu Cerge!
    Inace, javno je rekao nakon EP za mlade pre tri-cetiri godine da je partizanovac. Unizeni Klub ga nije mogao angazovati i Cerga je utrcala sa pokradenim parama iz Agrobanke. I igrao je za Cergu, nazalost. Vreme je da ga vidimo u Partizanu, najboljem i najlavnijem srpskom klubu. Za godinu-dve,ako bog da! Cerga ce plakati, ima vremena….! Dosta je vaseg hurcenja sa nakupljenim bakracima,andjusovci, mrska sorto.

    0
    2
    Odgovori
  2. Ništa nije gotovo. Pita se tu nešto i Petrušev. On zna da je za njegovu karijeru najbolje da se vrati u Zvezdu jer sada u Olimpijakosu neće dobiti pravu šansu. Ako igrač ima jaku želju da ode nema puno smisla da ga klub spreči u tome. Ni jednom klubu ne treba nezadovoljan igrač koji ne želi da bude tu. Zato sam ubeđen da će se Petrušev vratiti u Zvezdu.

    6
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter