0
Evroliga
Saša Vezenkov

Olympiacos' Sasha Vezenkov in action during regular season, round 33 Euroleague basketbal match between Crvena Zvezda and Olympiacos in Belgrade, Serbia, on April 6, 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BOMBA U PIREJU: MVP se vratio u Olimpijakos i najavio povratak Srbina u Crvenu zvezdu! (VIDEO)

Objavljeno: 25.07.24 u 09:36

Vezenkov je otvorio put i Petruševu

Saša Vezenkov, bugarski reprezentativac, zvanično se vratio u redove Olimpijakosa, što je grčki klub potvrdio putem svojih društvenih mreža.

Nakon nekoliko dana spekulacija, ova vest je potvrđena u četvrtak ujutro, kada je Vezenkov poslao emotivnu poruku navijačima:

Za ono što smo živeli, ali više za šta ćemo živeti. Vratio sam se porodici – poručio je Vezenkov koji je pre nekoliko dana svojevoljno odlučio da napusti Toronto i odrekne se zagarantovanog ugovora od šest miliona dolara.

Odluka da se vrati u Olimpijakos rezultat je izuzetno povoljnog ugovora koji mu je ponuđen – 20 miliona evra, uz dodatne pogodnosti kao što su kuća i automobil, što ga čini najvećim u istoriji kluba.

Vezenkov je bio ključni igrač Olimpijakosa u prošlim sezonama, doprinoseći njihovim uspesima u grčkoj ligi i Euroligi. Njegov povratak u klub pozdravljen je kao veliki potez koji će dodatno osnažiti tim u predstojećim takmičenjima.

Ovaj transfer bi mogao imati domino efekat na evropskoj košarkaškoj sceni. Naime, očekuje se da će Filip Petrušev, koji trenutno igra za Olimpijakos, uskoro napustiti klub i vratiti se u Crvenu zvezdu. Spekulacije o Petruševom povratku u Beograd kruže već nekoliko dana, a dolazak Vezenkova čini se kao ključni faktor u tom scenariju.

11
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter