0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

ZVEZDA VEĆ ZAVRŠILA KRILO: Odbio da se vrati sa saigračima zbog leta za Beograd!

Objavljeno: 24.07.24 u 13:43

Samo je pitanje dana kada će potpisati za Zvezdu

Felisio Milson uskoro bi mogao da postane novi igrač Crvene zvezde. Izraelski mediji izveštavaju da se Milson nije vratio u Tel Aviv sa svojim saigračima iz Makabija nakon utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona, već će iz Bukurešta otputovati direktno u Beograd.

Milson je s ekipom Makabija gostovao rumunskoj Steaui, a meč je završen rezultatom 1:1. Ipak, Milson nije ulazio u igru i nije bio deo protokola za utakmicu. Prema informacijama izraelskog portala „Sport 5“, transfer ovog fudbalera koštaće Crvenu zvezdu 5,5 miliona evra, a Makabi će zadržati 15% od njegove naredne prodaje.

Milson je proveo samo jednu sezonu u Makabiju, ali je ostvario impresivan učinak od sedam golova i osam asistencija, čime je značajno doprineo osvajanju šampionske titule kluba iz Tel Aviva.

Fudbalsku karijeru započeo je u Portugalu, igrajući za Maritimo, a zatim je prešao u ruski Nižnji Novgorod. Posle toga je bio na pozajmici u Ankaragučuu, gde je na deset utakmica postigao pet golova. Njegova igra u Makabiju donela mu je uspeh na 25 utakmica sa sedam golova i osam asistencija u izraelskom prvenstvu.

Očekuje se da će Milsonov dolazak u Crvenu zvezdu dodatno pojačati napadačke redove srpskog šampiona.

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter