0
Kladionica
Balkan Bet

FOTO: Balkan Bet

„Srce Srbije“ – Fondacija Balkan Bet donira milion dinara za svaku olimpijsku medalju

Objavljeno: 24.07.24 u 10:00

Balkan Bet pokreće akciju

Da li ste znali da su kardiovaskularna oboljenja uzrok 50.000 prerano ugašenih života u toku samo jedne godine u Srbiji i da kao takva spadaju u vodeći zdravstveni problem u našoj zemlji? Za poboljšanje ovako loše situacije, pored prevencije, od velike važnosti je rano otkrivanje i pravovremeno lečenje bolesti. Upravo zato, Fondacija Balkan Bet odlučila je da zajedno sa najuspešnijim srpskim sportistima u okviru kampanje „Srce Srbije“, pomogne klinikama koje se bave lečenjem kardiovaskularnih oboljenja.

Naime, Fondacija Balkan Bet će za svaku osvojenu medalju naših sportista na Olimpijskim igrama u Parizu donirati po milion dinara. Svaka zlatna, srebrna ili bronzana medalja našeg tima znače direktnu pomoć u radu onih koji se svakoga dana bore za živote stanovnika naše zemlje. To je još jedan, ako ne i najvažniji razlog zbog kojeg ćemo ovog leta svom snagom navijati za Olimpijski tim Srbije.

Olimpijske igre u Parizu traju od 26. jula do 11. avgusta i mi ćemo svi sa puno nade, pozitivnih misli i glasno navijati da pobede najbolji, da trijumfuju sport i fer plej, ali pre svega da pobedi život! Napred Srbija!

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter