0
Evropske lige
Luis Zečević-Džon

FOTO: Instagram/Printscreen

SRBIN SVE BLIŽI PRVOM TIMU: Slavni klub ima ozbiljne planove za njega! (FOTO)

Objavljeno: 24.07.24 u 11:55

Arsenal ozbiljno računa na njega

Arsenal je otkrio imena 11 mladih igrača koji će tokom dvogodišnjeg projekta imati priliku da treniraju u objektima prvog tima i pod mentorstvom vrhunskih stručnjaka. U ovom ekskluzivnom programu, mladi fudbaleri će biti pod budnim okom trenera U18 selekcije Džeka Vilšira, menadžera Akademije Pera Mertezakera i sportskog direktora Edua.

Među izabranim igračima našao se i talentovani Luis Zečević-Džon, koji igra za omladinske selekcije Srbije. Ovaj 16-godišnji fudbaler, koji je član Arsenala od 2020. godine, prepoznat je po svojoj brzini i snazi, što je uspešno demonstrirao u nastupima za U18 tim Arsenala.

Zečević-Džon, rođen u Londonu, dolazi iz porodice sa interesantnim korenima: njegova majka je Srpkinja iz Sarajeva, dok je otac sa Kariba. Pored njega, za srpske selekcije igra i Edvard Ibrović-Flečer, fudbaler Mančester junajteda. Obojica su debitovali za našu reprezentaciju u prijateljskom meču protiv Crne Gore u martu, gde je Ibrović-Flečer postigao i gol u pobedi od 5:1.

Ovaj program pruža mladim fudbalerima izuzetnu priliku za dalji razvoj i usavršavanje, a prisustvo Luis Zečević-Džona i Edvarda Ibrovića-Flečera u ovom prestižnom programu dodatno ističe talenat iz Srbije na međunarodnoj fudbalskoj sceni.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter