0
Olimpijske igre Pariz 2024
košarkaška reprezentacija Srbije

FOTO: Starsport

SRBIJA NAPREDOVALA: FIBA objavila novu listu favorita za medalje na Olimpijskim igrama u Parizu! (FOTO)

Objavljeno: 24.07.24 u 13:10

Srbija je sada u boljoj situaciji po mišljenju FIBA

FIBA je objavila svoju drugu prognozu o favoritima za medalje na olimpijskom turniru u Parizu. U najnovijem izveštaju, reprezentacija Srbije je napredovala za jedno mesto i sada je na poziciji koja bi im mogla doneti bronzanu medalju.

Nacionalni tim Srbije, predvođen Svetislavom Pešićem, pomeren je sa četvrtog na treće mesto zahvaljujući značajnom padu francuskog tima, koji je skliznuo sa treće na šesto mesto. Iako Francuzi nisu uspeli da se održe u vrhu, Sjedinjene Američke Države i aktuelni svetski šampion Nemačka zadržali su prva dva mesta na listi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FIBA (@fiba)

Pored Srbije, Kanada je takođe profitirala od pada Francuza, zauzimajući četvrto mesto, dok je Australija napredovala za dva mesta i sada je peta. Španija je napredovala za jedno mesto i sada je sedma, dok je Grčka pala na osmo mesto. Novajlija u Top 10, Južni Sudan, došao je do devetog mesta zahvaljujući impresivnom nastupu protiv SAD-a.

Brazil, sada je skliznuo za jedno mesto i trenutno je deseti.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter