2
Evrokupovi
FK Partizan - FK Dinamo Kijev

FOTO: Starsport

PLJUŠTE PROVOKACIJE NA RAČUN PARTIZANA: Nakon sramote protiv Dinama so na ranu crno-belima sipa Napredak! (FOTO)

Objavljeno: 24.07.24 u 12:12

Partizan je u Poljskoj doživeo pravu blamažu

Rat između navijača Partizana i Napretka se nastavlja na društvenim mrežama, a tenzije su dodatno porasle nakon teškog poraza crno-belih od Dinama iz Kijeva rezultatom 6:2 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Sukobi su počeli još tokom Superlige kada je Partizan pobedio Napredak rezultatom 1:0. Administrator Instagram profila kruševačkog kluba tada je objavio rezultat utakmice zajedno s fotografijom iz 68. minuta kada je fudbaler Napretka Miloš Tošeski dobio direktan crveni karton. Ova objava izazvala je reakcije i prozivke na mrežama, a situacija se dodatno zakomplikovala nakon poslednjeg poraza Partizana.

Nakon debakla u Kijevu, administrator profila Napretka na društvenoj mreži „X“ objavio je uvredljiv komentar: „Zna li se, možda, kako se završio drugi set sinoć?“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Ovaj komentar bio je odgovor na provokaciju crno-belih nakon utakmice u Humskoj, gde su Partizanovci u šali pitali da li će „Terzić dostaviti saopštenje kad se probudi“.

Reakcije navijača Partizana bile su burne. „Čuj ove klošare što ih je neki Krit razmonitrao 6:0 u jedinom izlasku u Evropu,“ napisao je jedan od razočaranih navijača. Drugi je komentarisao: „Šteta što i sinoć nisu mogli da im, skroz pošteno, gostuju na JNA… Možda bi izborili taj brejk bar.“

Dok se uvrede i psovke samo nastavljaju, jasno je da sukob između ova dva kluba i njihovih navijača prelazi granice sporta, pretvarajući se u pravi društveni medijski rat.

39
8
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter