0
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković

FOTO: Printscreen/X

NOVAK SVE IZNENADIO: Đoković povukao neočekivan potez pred put u Pariz!

Objavljeno: 24.07.24 u 08:27

Novak će pokušati da napadne zlato u prestonici Francuske

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković odlučio je da se ne smesti u olimpijsko selo tokom predstojećih Olimpijskih igara u Parizu. Đoković je doneo ovu odluku kako bi osigurao mir i fokus neophodne za pripremu za osvajanje zlatne medalje. Planira da poseti olimpijsko selo samo kako bi pozdravio tim Srbije, nakon čega će se posvetiti treninzima i strategiji.

Iskustva iz prethodnih Igara u Tokiju, gde je boravio u selu i bio na raspolaganju kolegama sportistima za fotografisanje i druženje, pokazala su da to može odvlačiti pažnju i oduzimati dragoceno vreme. Iako je uživao u interakciji sa drugim sportistima, Đoković je svestan da mora da se fokusira isključivo na svoj cilj ukoliko želi da postigne vrhunski rezultat.

Novak će iz Crne Gore otputovati direktno u Pariz, s namerom da napadne najsjajnije odličje. Sa bronzom osvojenom na Igrama u Pekingu 2008. godine i nedavnom odličnom formom prikazanom na Vimbldonu, Đoković ima sve što je potrebno da ostvari san o olimpijskom zlatu. Njegova posvećenost i profesionalizam sigurno će biti ključni faktori u postizanju ovog cilja.

9
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter