0
Domaći fudbal
Partizan and Radnicki 1923 Mozzart Super League Season 2023/2024

FOTO: Starsport

NOVA SELIDBA NA ISTOK: Radnički Kragujevac prodaje jednog od ključnih igrača iz prošle sezone!

Objavljeno: 24.07.24 u 20:19

Radnički ostaje bez čuvara mreže

Radnički iz Kragujevca je uspeo da zadrži ključne igrače koji su im omogućili istorijski plasman u evropska takmičenja, ali neke ponude su jednostavno neodoljive.

Prema informacijama Mozzart Sporta, dosadašnji golman Kragujevčana Stojan Leković će nakon sutrašnjeg susreta sa Mornarom u Leskovcu preći u Ujedinjene Arapske Emirate. Lekovića samo lekarski pregledi dele od potpisa ugovora sa Al Džazirom.

Cukaricki and Radnicki 1923 Mozzart Super League Season 2023/2024
FOTO: Starsport

Leković je prethodne sezone bio neizostavan na golu Kragujevčana i značajno je doprineo njihovom uspehu. Na početku letnjeg prelaznog roka se šuškalo da se za njega zanimaju inostrani klubovi, ali Radnički nije dobio zadovoljavajuću ponudu sve dok se nije pojavio bogati klub iz Abu Dabija, vlasništvo šeika Mansura bin Zajeda. Detalji transfera još nisu poznati, ali se pretpostavlja da su klub i igrač dobili izuzetno izdašnu ponudu koja se teško odbija. Al Džazira, trostruki šampion UAE, u svojim redovima ima poznate internacionalne igrače poput Alehandra Posuela, Neskensa Kebana, Karema Rekika i Abubakara Kamare.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter