0
Evroliga
Čima Moneke

Chima Moneke, #95 of Baskonia Vitoria-Gasteiz, James Nunnally, #21 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and PJ Dozier, #35 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Baskonia at Stark Arena on March 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MONEKE RAZREŠIO SVE DILEME: Velika želja crno-belih stavila tačku na priču o prelasku u Partizan!

Objavljeno: 24.07.24 u 09:40

Moneke se ponovo oglasio

Čima Moneke, košarkaš Baskonije, definitivno je stavio tačku na glasine o mogućem prelasku u Partizan. Na društvenim mrežama, konkretno na svom profilu na mreži „X“, Moneke je jasno poručio da ostaje u Baskoniji.

Zaista ne znam ko izmišlja sve ove glasine, ali počinju da umaraju. Ja sam igrač Baskonije i zaista sam uzbuđen zbog ove sezone. Juče sam razgovarao sa trenerom Lasom i mislim da imamo šansu da uradimo nešto posebno – jasan je bio Moneke.

Moneke je istakao da su glasine bez osnova i da su ometale njegov fokus na predstojeću sezonu. Košarkaš je ponosan na timsku hemiju i potencijal Baskonije, te je naglasio svoju posvećenost klubu i želju da doprinese uspehu ekipe u nadolazećim izazovima.

Baskonija se nada dobrim rezultatima u sezoni pred nama, a Monekeva odlučnost da ostane i pomogne timu svakako je dobra vest za navijače.

11
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter