0
Lifestyle
FK Crvena zvezda

Crvena Zvezda v Sasuolo UEFA QUALIFICATIONS EUROPE LEAGUE

LJUBIMAC DELIJA OPET U BEOGRADU: Prošao pored Marakane u društvu prelepe voditeljke, a svi još pamte njegov gol protiv Partizana! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 24.07.24 u 12:43

Vijeira je ostavio dubok trag na Marakani

Bivši centarfor Crvene zvezde, Hugo Vijeira, iskoristio je letnji odmor kako bi posetio Beograd, grad u kojem je proveo značajan deo svoje karijere.

Vijeira, koji je postigao 27 golova u 43 nastupa za Zvezdu, uključujući tri gola u večitim derbijima protiv Partizana, stigao je u glavni grad Srbije sa suprugom Ninom i decom.

Dok su se prisetili starih dana, Vijeira i njegova porodica prošetali su pored Marakane, gde je supruga Nina zabeležila trenutak i na društvenim mrežama objavila fotografiju uz komentar „kuća“. Nedugo zatim, Vijeira je bio viđen u društvu srpske voditeljke Jovane Guzijan, koja je podelila zajedničku fotografiju sa Hugom i Ninom, otkrivajući da su ona i Nina sestre.

Vijeira
FOTO: Printscreen/Instagram

Hugo i Nina su svoju vezu započeli tokom Vijeirinog boravka u Crvenoj zvezdi, ali su je dugo krili od javnosti. Njihova veza je postala poznata tek u decembru 2016. godine, iako su mediji tvrdili da su par već godinu dana zajedno.

Bivši sportski direktor Zvezde, Blažo Raosavljević, jednom je izjavio da je čuo kako je Nina trudna, iako Vijeira nikada nije pričao o tome. Par je često putovao između Beograda i Novog Sada, gde je Nina živela, ali nisu želili da javnost sazna detalje njihovog privatnog života.

Vijeira2
FOTO: Printscreen/Instagram

Nakon odlaska iz Zvezde 2017. godine, Vijeira je igrao u Japanu za Jokohamu, Sivasu, Žil Visente, pa se kratko vratio u Japan i nastupao u Rumuniji za Krajovu pre nego što je 2022. godine prešao u Hibernijans sa Malte. Tokom svoje karijere, u sezoni 2015/16, Vijeira je osvojio titulu sa Crvenom zvezdom, proglašen je za najboljeg igrača lige i uvršten u najbolju postavu takmičenja.

Trenutno je ponovo u rodnom Galegosu i Santa Mariji, gde je započeo svoju fudbalsku karijeru.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Aleksic (@nina.pop.up)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Aleksic (@nina.pop.up)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Aleksic (@nina.pop.up)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter