0
ATP

FOTO: Twitter/@atptour

LAJOVIĆ VRLO DOBAR U UMAGU: Sledeća prepreka je drugi nosioc!

Objavljeno: 24.07.24 u 22:40

Odličan meč za našeg tenisera!

Dušan Lajović je večeras pružio izvanredan teniski nastup na turniru u Umagu, trijumfujući u izuzetno neizvesnom meču protiv Flavia Kobolija.

Srpski teniser je nakon zahtevnih dva sata i 13 minuta igre uspeo da slavi u dva taj-brejka rezultatom 7:6 (7:5), 7:6 (7:3).

Koboli, koji se nalazi na 48. mestu ATP liste, pružio je žestok otpor, ali je Lajović, koji je pre turnira bio rangiran samo pet mesta niže, pokazao izuzetnu mentalnu i fizičku izdržljivost tokom celog meča.

U prvom setu, Lajović je uspeo da preokrene rezultat nakon što je Koboli poveo sa 3:0 u taj-brejku. Srpski teniser je impresionirao povratkom i na kraju osvojio set.

Drugi set je doneo dominaciju Lajovića, koji je stekao odlučujuću prednost od 5:2 sa dva brejka, te je servirao za pobedu. Međutim, Koboli nije odustajao i uspeo je da se vrati, osvojivši tri uzastopna gema, uključujući dva na servis Lajovića. Ipak, srpski teniser je ponovo pokazao svoju stabilnost u taj-brejku, gde je serijom 4:0 rešio meč u svoju korist, sa konačnih 7:3.

U četvrtfinalu turnira, Lajović se sada suočava sa izazovom protiv Lorenca Muzetija, drugog nosioca.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter