0
Evrokupovi
PAOK Borac Banjaluka 2

FOTO: FK BORAC Banja Luka

KARTE SU JOŠ UVEK OTVORENE: Borac pokazao zube Paoku, ali ostao praznih šaka! (VIDEO)

Objavljeno: 24.07.24 u 21:40

Imaće priliku za prolaz na domaćem terenu

Borac je stigao u Solun kao veliki autsajder, ali je pružio solidnu predstavu, koja rezultatski nije nepovoljna pred revanš, koji je zakazan za 31. jul u Banjaluci.

PAOK je otvorio rezultat, Kulerakis je sjajno skočio i pogodio glavom iz neposredne blizine, čime je doveo Grke u prednost.

Situacija se zakomplikovala za Solunce, kada je jedan igrač PAOK-a rukom izbio loptu iz ruku svog golmana, što je rezultiralo penalom. Erera je bio precizan sa bele tačke, izjednačivši na 1:1.

Novi gol za PAOK postigao je Kulerakis u 39. minutu, ostavši sam ispred golmana Borca i bez problema povisio na 2:1.

I dok se činilo da će prvi deo igre završiti sa tim rezultatom, Borac je iznenadio u trećem minutu nadoknade. Vuković je poslao centaršut sa levog boka, a Kulašin je iznenadio sve i izjednačio na 2:2.

PAOK 2 – [2] Borac – Kulašin 45+3′
byu/lee7on1 insoccer

Iako je Borac uspeo da se vrati u igru, PAOK je bio dominantan u drugom poluvremenu i ponovo poveo u 51. minutu. Golman Šiškovski je napravio grešku, što je omogućilo Ekongu da loptu smesti u praznu mrežu za 3:2.

Do kraja utakmice, PAOK je nastavio da pritisne i stvorio nekoliko prilika, ali mreže su ostale mirne. Borac se može zadovoljiti što se vraća sa samo jednim golom zaostatka.

21
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter