2
Domaći fudbal
Šerif Endiaje, Svetozar Marković

Crvena Zvezda v Partizan Kup Srbije Season 2023/2024

KAPITEN NE MOŽE DA IDE: Partizan odbio milionsku ponudu za Svetozara Markovića!

Objavljeno: 24.07.24 u 11:13

Marković će ostati u Humskoj, ako ne stigne mnogo ozbiljnija ponuda

Nakon razočaravajuće evropske utakmice u kojoj je Partizan pretrpeo težak poraz od 2:6 protiv kijevskog Dinama, nezadovoljstvo među navijačima je na vrhuncu. Kritike se sručile na igru tima i sve češće se čuje poziv za radikalnu rekonstrukciju ekipe. Ipak, problem je u tome što tržište često favorizuje one manje problematične igrače, a u ovom slučaju, Svetozar Marković je postao predmet interesa.

Marković, koji nije među najtraženijim igračima na evropskoj sceni, privukao je pažnju ruskog kluba Rubin iz Kazanja. Rubin je poslao ponudu od 1.600.000 evra za ovog 24-godišnjeg štopera, ali je Partizan odmah odbio. Klubu iz Humske je potrebno barem 2.000.000 evra kako bi razmislio o prodaji.

Hoće li Rubin ili neki drugi klub zadovoljiti zahteve Partizana i koliko će još biti potrebno za donošenje konačne odluke, ostaje da se vidi tokom preostalog dela prelaznog roka. Posle poraza u Lublinu, uprava Partizana ima mnogo izazova pred sobom, uključujući i potrebu za temeljnom analizom trenutnog stanja tima.

0
2
2 Komentara
  1. Ovaj Jovan Jovanovic ume da gleda u solju.. Zna da je Partizanu potrebno 2 000 000 evra. Deder bata Joki pogledaj jos jednom, da nije cifra porasla?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter