2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

IVAN GOLAC: „Rezultat prve utakmice sa Ukrajincima je dobar“

Objavljeno: 24.07.24 u 20:31

Partizan se propisno obrukao protiv Dinama

Navijači Partizana su tokom letnjih priprema očekivali da će Aleksandar Stanojević, iskusni trener, uspeti da unapredi defanzivnu igru koja je prošle sezone bila veoma slaba. Međutim, svi nedostaci koje smo videli protiv Nordsjelanda prošle godine, ponovili su se i sinoć u Lublinu protiv Dinama iz Kijeva.

Bivši trener Partizana, Ivan Golac, u intervjuu za „Sportklub“, izneo je svoje mišljenje o sinoćnjem meču.

Rezultat prve utakmice sa Ukrajincima je dobar. Da, dobar, ma, sjajan! Partizan je ispoljio zastrašujuću inferiornost, igra je ličila na viktoriju, šuterski trening, sticao se utisak da Dinamo može da postigne gol kad god poželi, sramota, neverovatno teško za gledanje, ubitačno. Ponoviću, ovo je samo posledica, pošto su uzroci nastali pre nekoliko decenija – objašnjava Golac.

Nema organizacije, nema ničega. Uopšte gledano, mi smo, jednostavno, gubitnici u fudbalu i zato bi bilo pametnije da se okrenemo nekim drugim sportskim disciplinama, od ovoga što nam se sad nudi u fudbalu nema vajde, niti će je ikad biti dokle god se suočavamo sa onim što nam je toliko dugo poznato – poručio je Golac.

64
3
2 Komentara
  1. Sve strukturne debeloguzne mase zajedno sa političkim odstraniti iz sfere sporta kao najveći karcinom današnjice. Zabraniti izuzetno političarima da se mešaju u grane sporta najstrože.
    Dosadašnjim funkcionerima zahvaliti ispratiti ih i izabrati nove ljude isključivo iz sporta koji žele da vode dostojanstveno sport. Zabraniti naj stroze odredjivanje ko će da igra po poznatoj liniji ,, on je sin političara ili sin upravnika zatvora“!!! Zabraniti kupovinu BOMBA igrača i mešetarenje menadzera – imate našu kvalitetnu decu!!!

    7
    0
    Odgovori
  2. Pa valjda bi trebalo već svima da bude jasno da nije problem u odbrani već u veznom redu.pogotovu u bočnim igračima: Severina,Goh,Kalulu,Trifunović itd.kad ste ih videli da stignu u liniju odbrane što bi trebali da rade(pogledajte Dansku kada protivnik napada:i po šest igrača bude u liniji odbrane)
    Sve strance,osim Saldanje i Zahida(za Mujakića i Jurčević a još ne znam) treba otpustiti da bi se uštedelo.od njih nema nikakve koristi!

    5
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter