2
Evrokupovi
Feđa Dudić

Feđa Dudić (FOTO: Starsport)

FEĐA DUDIĆ PRED DUEL SA MORNAROM: ‘Sada želimo da se iskupimo za to i počnemo na najbolji mogući način našu Evropsku priču!’

Objavljeno: 24.07.24 u 15:58

Svestan je očekivanja navijača pred duel u Evropi.

Radnički 1923 iz Kragujevca igra u četvrtak od 20 časova meč kvalifikacija za grupnu fazu Lige konferencija, protiv ekipe Mornara iz Bara.

Nakon poraza na startu šampionata od Železničara iz Pančeva, Feđa Dudić želi da se njegov tim kod navijača ‘iskupi’ pobedom na startu kvalifikacija.

Očekujem da igramo našu dobru prepoznatljivu igru, po kojoj smo bili poznati prošle sezone. U prvom kolu SLS smo kiksnuli i izgubili od Železničara. Nismo znali da iskoristimo neke svoje šanse, grešili smo bez veze i na kraju je protivnik slavio. Sada želimo da se iskupimo za to i počnemo na najbolji mogući način našu evropsku priču. Nismo slučajno izborili ove kvalifikacije i to želimo i na terenu da pokažemo – rekao je Feđa u razgovoru za Sport Klub.

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter