3
Evrokupovi
FK Partizan

FOTO: Starsport

DEBAKL PROTIV DINAMA GA RAZBESNEO: Bivši as Partizana opleo po voljenom klubu zbog jedne stvari!

Objavljeno: 24.07.24 u 09:14

Partizan nije na željenom nivou na početku sezone

Bivši fudbaler Partizana, Nenad Mirosavljević, izrazio je nezadovoljstvo zbog prevelikog broja stranaca u ekipi nakon ubedljivog poraza crno-belih od Dinama iz Kijeva (6:2) u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Iako je brazilski napadač Mateuš Saldanja postigao oba gola za Partizan, to nije bilo dovoljno da se izbegne težak poraz.

Mirosavljević, koji je tokom svoje karijere nastupao za Partizan, Smederevo, Čukarički, Napredak i APOEL, analizirao je utakmicu na televiziji „Arena sport“ i istakao problem velikog broja stranih igrača u timu. Prema njegovim rečima, osmorica stranaca koji su se našli u timu nisu uspeli da naprave razliku u korist Partizana.

Meni bode oči, iskreno, ekipa koja u postavi ima toliko stranaca. U prvoj postavi bila su samo tri domaća igrača. A kada se pogleda, Dinamo je bio toliko dominantniji, brži, jači. Ti strani igrači koji se dovode moraju da budu konkurentni, da pariraju ekipama sa kojima se igra u Evropi. Nije merilo Srbija. Da kažemo da su ovde i dominantniji, ali u Evropi… – rekao je nekadašnji napadač Partizana Nenad Mirosavljević.

U startnih 11 crno-belih bili su Jovanović(Srbija), De Medina (Belgija), Marković (Srbija), Mujakić (BiH), Antić (Srbija), Arijaga (Honduras), Zahid (Norveška), Severina (Holandija), Goh (Južna Koreja), Kalulu (DR Kongo) i Saldanja (Brazil). U nastavku utakmice, šansu da zaigraju protiv Dinama dobili su i Šćekić (Crna Gora), Natho (Izrael), Ibrahim (Gana), Filipović (Srbija) i Trifunović (Srbija).

Mirosavljević je izrazio razočaranje što Partizanovi inostrani fudbaleri nisu na nivou potrebnom za Ligu šampiona.

Imamo igrače koji mogu da odgovore takvim zadacima u Srbiji. Kada se dovode stranci, oni moraju da prave razliku.

Problemi Partizana nisu se zadržali samo na evropskoj sceni. Ekipa je loše odigrala i prvi meč u Superligi Srbije protiv Napretka, što je dodatno zabrinulo Mirosavljevića.

– Nešto ne štima. Glavobolja je na stručnom štabu i na upravi. Neće biti lako ni na Ubu, to je dobra ekipa koja želi da se predstavi u dobrom svetlu prvi put u svom gradu. Posle ovakve utakmice i ovakvog rezultata, kada je u mislima revanš.

10
4
3 Komentara
  1. Ovi stranci su totalni promasaj i bilo bi bolje da Partizan da sansu igracima iz svoje skole a ne da kupuje smece po svijetu.Koliko vec kiksaju zadnji 5 godina vec bi imali jak tim iz svog pogona no problem je sto se sve sto valja rasproda i tu onda uspjeha nema.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter