0
Evrokupovi
Vojvodina v Mladost Mozzart Super League Season 2023/2024

FOTO: Starsport

BOŽIDAR BANDOVIĆ PRED AJAKS: „Želimo da budemo hrabri, da pokažemo ono što najbolje znamo“

Objavljeno: 24.07.24 u 21:53

Duel velikana

Veliki trenutak je stigao za Vojvodinu. Ekipa iz Novog Sada se sprema za uzbudljiv duel u Amsterdamu protiv Ajaksa, što je jedinstvena prilika koja se ne dešava često.

Trener Vojvodine, Božidar Bandović, podelio je svoje misli o ovom važnom meču:

Svako želi da bude akter ove utakmice. Želimo da budemo hrabri, da pokažemo ono što najbolje znamo. Neće biti lako, ali smo spremni na sve teškoće. Na njihov visoki presing, srednju zonu koristeći širinu. Mislim da smo spremni da sve uradimo što treba – rekao je Bandović.

Svestan je Bandović gde leži najveća pretnja po gol svoje ekipe:

Radili smo u tom visokom presingu, radili smo to u našem prvenstvu. Pokušaćemo da imamo posed, da napadnemo, ali sve zavisi od protivnika koji je kvalitetniji. Igramo protiv tima koji je individualno i timski veoma dobar. Biće u manjem broju te šanse i moraćemo da budemo mnogo dobri – rekao je on.

Optimističan je i spreman za izazov:

Veliko iskustvo i izazov, da vidimo šta smo radili ovog leta. Moramo da se unapredimo još više, čekali smo ovu utakmicu i spremali se svih ovih meseci. Ovo je za nas veliki izazov. Mi verujemo da možemo.

Utakmice ovakvog značaja zahtevaju maksimalnu koncentraciju:

Moramo da budemo disciplinovani, da imamo koncentraciju jer su oni opasna ekipa kada su u posedu. Imam veru u tim i nadamo se da možemo izvući pozitivan rezultat – rekao je Bandović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter