1
ATP
Novak Đoković

FOTO: Printscreen/X

BIVŠI NOVAKOV TRENER OPTUŽIO HRVATA DA LAŽE: Kratkom porukom mu poručio da ne izmišlja!

Objavljeno: 24.07.24 u 13:28

Novakov bivši saradnik je oštro demantovao ove navode

Boris Beker je negirao navode koji su se pojavili u medijima, a koji sugerišu da je on izjavio kako Novak Đoković prihvata superiornost Karlos Alkaraza. U izjavi na društvenim mrežama, Beker je poručio da takve tvrdnje nisu tačne, naglašavajući da nikada nije komentarisao Đokovića na taj način.

Prema rečima jedne od Đokovićevih navijačica je prenela Bekerovu izjavu koja je sadržavala tvrdnje o smeni generacija u tenisu. Ivan Ljubičić je navodno rekao da Beker smatra da Đoković prihvata Alkarazovu superiornost na terenu, što nije bio slučaj u njegovim prethodnim rivalstvima s Rafom Nadalom i Rodžerom Federerom.

Trenutno, Novak Đoković još uvek nije osvojio naslov u ovoj sezoni. Posle lošeg starta godine i povrede na Rolan Garosu koja je zahtevala operaciju meniskusa, Đoković je uspeo da se vrati i dođe do finala Vimbldona, gde je izgubio od Alkaraza. Ovaj poraz je pokrenuo spekulacije o prelazu na novu generaciju tenisera.

Gledajući unapred, Olimpijske igre u Parizu, koje će se igrati na šljaci Rolan Garosa, biće ključni trenutak za Đokovića. On teži osvajanje zlatne medalje, ali će se suočiti s izazovima od strane Alkaraza, Sinera, Nadala i drugih tenisera.

0
2
1 Komentara
  1. ali će se suočiti s izazovima od strane Alkaraza, Sinera, Nadala i drugih tenisera – ovo se neko zeza – Nadala ?? ☺☺☺

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter