1
Evrokupovi
Marjan Marković

FOTO: Starsport

ZVEZDAŠ ODBRUSIO UKRAJINCIMA: Oglasio se uoči utakmice Partizan – Dinamo Kijev!

Objavljeno: 23.07.24 u 18:58

Partizan ima težak izazov pred sobom

Bivši desni bek Crvene zvezde, Marjan Marković, dao je svoje mišljenje o predstojećem duelu između Partizana i Dinama Kijeva u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Utakmica će se odigrati u utorak u 20 časova, a Marković, koji je nastupao za oba kluba, podelio je svoja očekivanja sa ukrajinskim portalom „Football24“.

Marković je istakao da će navijati za kvalitetan fudbal i lepu utakmicu, ali smatra da Dinamo Kijev ima bolje šanse za prolazak dalje zbog trenutne forme i stabilnosti ekipe.

Navijaću za fudbal, za lepu utakmicu. Mislim da Dinamo ima veće šanse da prođe dalje, izgledaju jače. Partizan sada ima novog trenera. Poslednji mečevi im nisu dobro prošli. Koliko sam video i pročitao tim ima nekih problema – rekao je Marković za ukrajinske medije i nastavio:

Naravno, saosećaću se malo više sa Dinamom. Bilo mi je sjajno tamo. Na klupi je moj bivši saigrač Oeksandr Šovkovski, dok su u klubu i Sergej Fedorov i Oleg Gusev, kao i moj sunarodnik Berislav Stanojević. Stalno sam u kontaktu sa njim i on mi priča kako Kijev živi u ovim teškim vremenima.

On je takođe izrazio podršku svom bivšem klubu i prijateljima iz Kijeva, uključujući bivšeg saigrača Oleksandra Šovkovskog i kolege Sergeja Fedorova, Olega Guseva, i Berislava Stanojevića, s kojim je u stalnom kontaktu. Marković je dodao da mu je drago što može da ostane povezan sa događanjima u Kijevu i da saoseća sa teškim vremenima u kojima se grad nalazi.

Kada su ga pitali o nedavnom gostovanju Partizana na turniru u Moskvi, Marković je odbio da se upušta u komentarisanje tog pitanja.

Ne pričamo o tome. Glavna tema u našim razgovorima sa prijateljima je fudbal. I mi smo nekada živeli u ratu i znamo kako je to. Ali ne želimo da se vraćamo u ta vremena – jasan Marković, koji trenutno radi kao trener u rodnom Požarevcu.

4
5
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter