0
Evroliga
Ataman

FOTO: Twitter/Panathinaikos BC

VELIKO SLAVLJE U ATINI: Panatinaikos završio najvažniji potpis! (FOTO)

Objavljeno: 23.07.24 u 20:59

Panatinaikos je sada napravio ključan potez za budućnost

Turski stručnjak Ergin Ataman, koji je trenutno smatran za najboljeg trenera u Evropi, produžio je ugovor s Panatinaikosom na još tri godine. Ovaj potez dolazi nakon izvanredne sezone u kojoj je Ataman doveo „zelene“ do titule šampiona Evrolige i osvajanja grčkog prvenstva.

Vest o produžetku saradnje objavio je na društvenim mrežama Dimitris Janakopulos, prvi čovek Panatinaikosa, koji je uz Atamana bio u društvu poznatog srpskog menadžera Miodraga Miška Ražnatovića.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miško Ražnatović (@misko4raznatovic)

Imam veliko zadovoljstvo da objavim da je najbolji trener u Evropi, gospodin Ergin Ataman, pristao da bude glavni trener Panatinaikosa naredne 3 godine – napisao je Janakopulos.

Ataman je preuzeo Panatinaikos prošlog leta i od tada je uspešno vodio ekipu kroz izazove, donoseći im prestižne titule i učvršćujući njihovu poziciju među najboljim klubovima u Evropi. Produžetak ugovora s Atamanom predstavlja značajan korak za Panatinaikos u njihovim ambicijama da nastave dominaciju na evropskoj košarkaškoj sceni.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter