0
Domaći fudbal
Cukaricki v Mladost Lucani Mozzart Super League Season 2023/2024

Cukaricki v Mladost Lucani Mozzart Super League Season 2023/2024

VELIKO POJAČANJE NA BANOVOM BRDU: Čuka dovela igrača za kog tehnički direktor smatra da je „novi Bukari“! (FOTO)

Objavljeno: 23.07.24 u 15:08

Ekipa Gorana Stanića je rutinski savladala Radnički iz Niša u prvom kolu domaćeg prvenstva!

Novi igrač Čukaričkog, Godsvil Vadze, predstavlja svežu krv u timu nakon dolaska iz Zvijezde 09, jednog od klubova koji se takmiči Premijer ligi BiH.

Ovaj 22-godišnji momak iz Gane, rođen 2001. godine, ostavio je značajan trag u Zvijezdi sa osam postignutih golova i šest asistencija na 49 utakmica.

Veoma sam srećan što sam postao član Čukaričkog. Jedva čekam da upoznam saigrače, da odradiom prvi trening i nadam se da ću vrlo brzo biti u konkurenciji za utakmice. Zahvalan sam Bogu, kao i svim ljudima u Gani koji veruju u moj talenat. Obećavam da ću dati svoj maksimum za ovaj klub, kojem sam veoma zahvalan zbog činjenice da me je angažovao. Privilegija je igrati za Čukarički izjavio je Vadze.

Tehnički direktor kluba, Goran Grkinić, takođe je pohvalio Vadzea, ističući da je pažljivo praćen od strane klupske skauting službe i da je prepoznat kao idealan profil igrača koji se savršeno uklapa u sistem i filozofiju igre tima pod vođstvom Gorana Stanića.

Pratili smo duže vreme nekolicinu momaka koji su bili na našem radaru, između ostalog i Vadzea. Odradili smo detaljne analize njegovih kvaliteta, uz pomoć skauting službe kluba, zajedno smo došli do zaključka da je ovo idealan profil igrača koji se uklapa u sistem i ideju igre koju traži naš šef struke Goran Stanić. Očekujemo od momka iz Gane da se brzo uklopi u zahteve i da što pre konkuriše za tim, a od velikog značaja biće i činjenica da je već igrao na ovim prostorimarekao je Goran Grkinić.

Takođe je tehnički direktor Čukaričkog istakao da je Vadze igrač čiji su talent i stil igre veoma slični Bukariju, što ukazuje na potencijalnu ključnu ulogu u timu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK ČUKARIČKI (@fkcukaricki)

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter