2
Evrokupovi
DINAMO PARTIZAN 24

FOTO: STARSPORT

STANOJEVIĆ OTVORENO: „Potrebni su nam fizički moćni i brži igrači!’ (VIDEO)

Objavljeno: 23.07.24 u 23:32

Utakmica koja će se dugo pamtiti, a koju bi svi voleli što pre da zaborave.

Fudbaleri Partizana su poraženi u prvoj utakmici dvomeča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama iz Kijeva rezultatom 6:2.

Nakon utakmice na konferenciji za štampu, trener PartizanaAleksandar Stanojević otvoreno je govorio da su Partizanu potrebna pojačanja:

Za ovaj nivo takmičenja su nam potrebni fizički moćni i fizčki brži igrači nego što mi trenutno imamo. To smo govorili na početku, jednostavno je brzina u igri i u oldukama mnogo brža sa njihove strane i to je suština i razlika između dve ekipe – rekao je Stanojević nakon meča.

4
1
2 Komentara
  1. Momak, da li si se kao trenar imalo pitao za dovođenje ovih neznalica- stranaca? Fol nisi. Sedi jedan, da imaš obraza otišao bi posle ovog debakla, kakav ne bi napravila ni ekipa beogradske zonske lige.

    2
    0
    Odgovori
  2. Koliko igraca je doveo Stanojevic, i da li je pri selekciji koristio kriterijum koga sada promovise? Veceras je pao Stanojevic a ne igraci… Postavka igre ocajna.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter