0
Evrokupovi
DINAMO PARTIZAN 07

FOTO: STARSPORT

STANOJEVIĆ NAKON PORAZA: „Ovo nam je pokazatelj gde smo u odnosu na Ligu šampiona!“ (VIDEO)

Objavljeno: 23.07.24 u 22:44

Nikada nije doživeo ovakav debakl na klupi Partizana.

Fudbaleri Partizana su poraženi u prvoj utakmici dvomeča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama iz Kijeva rezultatom 6:2.

Nakon utakmice na konferenciji za štampu novinarima se obratio trener PartizanaAleksandar Stanojević:

Razočaravajući rezultat. Primili smo golove lako. Ovo je bila druga brzina igrača Dinama. Pokazali su koliko su ispred nas. Nama ostaje da probamo da popravimo neke stvari, da probamo da dopunimo selekciju i nastavimo da radimo. Ovo nam je pokazatelj gde smo u odnosu na Ligu šampiona. Kvalifikacije… Daleko znači – rekao je Stanojević, te potom dodao:

Ovo se ozbiljnim ekipama ne dešava. To je prelomilo utakmicu. Prvo poluvreme je bilo egal. Kontrolisali su igru, ali smo za pet minuta primili tri gola. To je totalno preokrenulo utakmicu. Kasnije smo probali da se vratimo, ali su ritmom, brzinom jednostavno su nas mučili i prelomili utakmicu – zaključio je trener ‘crno-belih’.

Iako je u fudbalu sve moguće, svestan je Stanojević koliko ih težak posao čeka u revanšu:

– Teško je stići, da izvučemo pouke. Da vidimo šta nosi ovakav nivo takmičenja. Da ne možemo na ovaj način, moramo nešto da promenimo. Pokušavamo da se pojačamo na određenim pozicijama. Moramo da budemo strpljivi, da nastavimo da radimo.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter