0
Evrokupovi
Timi Maks Elšnik

Slovenia vs Serbia UEFA EURO 2024 Group C

SLOVENAC ODJAVIO ZVEZDU: Olimpija nema nameru da pusti igrača na Marakanu!

Objavljeno: 23.07.24 u 18:07

Elšnik izgleda ipak neće stići u Zvezdu

Nakon istorijskog plasmana u grupnu fazu evropskog takmičenja prošle sezone, Olimpija iz Ljubljane postavila je ambiciozne ciljeve za predstojeću sezonu. Klub se nada da će ostaviti dublji trag u Evropi, a ključni faktor u ostvarivanju tih ciljeva je ostanak njihovog zvezdanog igrača, Timija Maksa Elšnika.

Iako bi transfer Elšnika mogao značajno da napuni klupsku kasu, predsednik Olimpije, Adam Delijus, ističe da su rezultati na terenu prioritet. On je odlučan u nameri da zadrži Elšnika, uprkos interesovanju brojnih evropskih klubova, uključujući Crvenu zvezdu, zagrebački Dinamo, splitski Hajduk, italijansku Pizu i engleski Hal siti.

Neću prodati Timija Maks Elšnika. Naš cilj je da igramo ponovo u grupnoj fazi Lige konferencije i zabeležimo dobre rezultate tamo. Iz tog razloga, ne možemo da prodamo Timija – izjavio je Delijus za „Ekipa24“.

Elšnik je skrenuo pažnju evropskih klubova svojim impresivnim nastupima za slovenačku reprezentaciju na nedavnom Evropskom prvenstvu, čime je značajno podigao svoju tržišnu vrednost. Ipak, Delijus ostaje čvrst u svojoj odluci.

Tačno je da sam pregovarao sa predstavnicima Pize, ali rekao sam im isto što i vama sada. Nisam razgovarao ni sa kim lično, Goran Boromisa me je obavestio o interesovanju još nekih klubova, ali sam i njih informisao o konačnoj odluci. Moramo se boriti za dobro ovog kluba i slovenačkog fudbala uopšte kao i ostali predstavnici u evropskim takmičenjima. Reprezentacija Slovenije je svojim briljantnim nastupima na Evropskom prvenstvu skrenula pažnju evropske javnosti na slovenački fudbal, sada klubovi moraju da vuku ovaj vagon napred – zaključio je Delijus.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter