3
Evrokupovi
FK Partizan

FOTO: FK Partizan

(SASTAVI) STANOJEVIĆ PRELOMIO: Ovo je tim Partizana koji izlazi na megdan Dinamu iz Kijeva! (FOTO)

Objavljeno: 23.07.24 u 19:08

Svi se nadamo iznenađenju i pobedi Partizana

Partizan će večeras otvoriti svoj put u kvalifikacijama za novu sezonu Lige šampiona utakmicom protiv Dinama iz Kijeva. Ovaj meč dolazi u trenutku kada ukrajinski fudbal prolazi kroz specifičnu fazu, što bi Partizan mogao pokušati da iskoristi uprkos tome što im istorija međusobnih susreta nije naklonjena.

Partizan, koji je prvi srpski klub na terenu u okviru evropskih kvalifikacija ove sezone, ulazi u utakmicu sa velikim ambicijama da postigne pozitivan rezultat.

Postava koju je za večerašnji meč izabrao Aleksandar Stanojević uključuje: Jovanovića na golu, De Medinu, Markovića, Mujakića i Antića u odbrani, Arijagu i Zahida u veznom redu, dok će ofanzivni deo tima predvoditi Severina, Goh, Kalulu i Saldanja.

Na drugoj strani, Dinamo Kijev će nastupiti u sledećem sastavu: Buščan će čuvati mrežu, dok će odbranu činiti Karavajev, Djačuk, Popov i Vivčarenko. U veznom redu će biti Bujalski, Bražko i Šaparenko, a napad će predvoditi Jarmolenko, Kabajev i Vanat.

0
1
3 Komentara
  1. Da li je potrebno da u Srpskom klubu u prvoj postavi igra sadam stranaca a naša deca nemaju mesta. Da li je moguće da su nam sve škole sporta uništene?

    0
    0
    Odgovori
  2. jel moguce da ces opet da stavis balvana Antica . svi golovi idu njegovom krivicom ,nikad nije na mestu svom ,i svako ga pretrci…. imas igraca pravog beka Jurcevica……. nista se ne menja u igri ,grozno…

    0
    1
    Odgovori
    • nemas pojma! Antic brzi igrac, trenutno u boljoj fizici od novajlije i on je izbor i zbog Jarmolenka, ultra brzog napadaca i reprezentativca Ukrajine. Cool-down!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter